Workshop

Workshops

Bloemsierkunst van den Berg geeft ook workshops. Een mooi voorjaarsstuk, herfstkrans of een tafelloper voor de decemberdagen. 

Herfst Workshop

Binnenkort meer informatie, houdt u onze website in de gaten! Wilt u tegen die tijd een mail ontvangen geef dan heeft uw mail adres door, zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom de workshop die wij geven.

Wilt u zich eens creatief uitleven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U hoeft niet persé van nature creatief aangelegd te zijn. Al onze workshops staan garant voor een schitterend eindresultaat, geheel door uzelf gemaakt. Bij alle workshops zijn een kopje koffie/thee een lekkernij en veel knutselplezier inbegrepen. De prijzen voor de workshop zijn inclusief alle materialen, u hoeft dus zelf niks mee te nemen.
  

Onze workshops vinden plaats in de binderij van onze winkel, maar een workshop op locatie is ook mogelijk.

 

Workshop Paaskrans maken

Paasworkshop
Paaskrans
Workshop
Paasdecoratie

Foto's van de paasworkshop afgelopen maandag 8 april. De deelnemers van de workshop hebben een paaskrans gemaakt. Het leuke aan deze krans is dat je de bloemen kunt vervangen. Met een paar bloemen in een andere kleur verander je de krans in een mooie voorjaarskrans.